Coronavirus en onze dienstverlening

Onze dienstverlening passen wij tijdelijk aan. Lees er alles over op onze website voor ouders: coronavirus en onze dienstverlening. Of lees het bericht voor professionals: aangepaste dienstverlening door coronavirus.

1 CJG, 4 websites

Ben jij ouder, verzorger, jongere of professional?

Informatie voor ouders

centrumvoorjeugdengezin.nl

Organisatiewebsite voor professionals

cjgrijnmond.nl

Website over vaccinaties

eenprikzogepiept.nl

Persoonlijke omgeving voor ouders

cjgouderportaal.nl

16 maart: open dag Week van Zorg en Welzijn

Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren tijdens de Week van de Zorg en Welzijn, ook CJG Rijnmond. Werkzoekenden en inwoners van de Rijnmondse gemeenten kunnen zaterdag 16 maart kennismaken met CJG Rijnmond en de jeugdgezondheidszorg. Kom je ook?

  • Datum: zaterdag 16 maart
  • Locatie: CJG Prins Alexander, Weegschaalhof 24 in Rotterdam
  • Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur
Zoek je een baan in de zorg? Maak kennis met het CJG

Ben je geïnteresseerd is in een baan bij CJG Rijnmond? Je bent meer dan welkom tijdens deze open dag! Je kunt speeddaten met een van onze professionals, je inschrijven voor een meeloopdag of kop koffie drinken en er is een banenmarkt. We hebben op dit moment hele leuke vacatures voor jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en een consultatiebureau-assistent. Natuurlijk vertellen we je ook graag alles over werken bij onze organisatie.

Ook activiteiten voor het hele gezin

Als je gewoon eens wilt kijken wat het CJG nou eigenlijk doet of met ons wilt kennismaken, ben je van harte welkom. We organiseren verschillende activiteiten, zoals knutselen, zelf onderzoeken doen zoals een ogentest, motoriektest of meten en wegen. En een poppen- en berenspreekuur voor de kleine kindervrienden. Kinderen kunnen stempels verzamelen en daarmee een lootje verdienen; wie weet wint jouw kind wel een leuke prijs!

Over de Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn [link: www.weekvanzorgenwelzijn.nl] vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in de zorgsector kun je écht het verschil maken voor een ander.

Zet jezelf op aanwezig in ons Facebookevent

Vind je de informatie op deze pagina interessant?

Heb je een vraag aan ons? Geef dan je mailadres en/of telefoonnummer door zodat we met jou in contact kunnen komen.