Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

2019 in beeld (en in de buurt) 

Bekijk het online jaarverslag direct!

Bekijk het online jaarverslag direct!

Ook in deze uitzonderlijke tijd die wordt beheerst door het coronavirus, maakten wij de resultaten van het afgelopen jaar inzichtelijk. Dat doen we, net als vorig jaar, met een online illustratie.

Toelichting per hoofdonderwerp
In één oogopslag tonen wij de hoofdpunten van 2019, waarna je kunt doorklikken voor een nadere toelichting. Zo zie je dat wij 93,6% van de 267.986 kinderen (0-18 jaar) in de regio Rotterdam-Rijnmond bereikten, dat staatssecretaris Paul Blokhuis een van onze vaccinatiedagen bezocht en dat al ruim 1.200 zwangeren in de laatste 2 weken van het jaar de nieuwe vaccinatie tegen kinkhoest haalden.

Een jaar eerder legden wij de basis voor deze visuele manier van verantwoorden. Dit jaar verfijnden wij dit. We zorgden onder meer voor een meer heldere indeling van onderwerpen, een rustiger beeld en betere doorklikbaarheid van de toelichtingen.

Financieel jaarverslag 2019
Ben je geïnteresseerd in de financiële verantwoording? Ook die is gekoppeld aan de illustratie. Of open gelijk de financiële verantwoording.

Vind je de informatie op deze pagina interessant?

Heb je een vraag aan ons? Geef dan je mailadres en/of telefoonnummer door zodat we met jou in contact kunnen komen.