Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Dit betekent de lockdown voor onze dienstverlening

‘Hoe minder contacten, hoe beter. We moeten er nu alles aan doen’. Dit zei premier Rutte tijdens zijn toespraak maandagavond 14 decemberDe lockdown waarmee we nu te maken hebben, heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening. Je leest erover in dit nieuwsbericht.

Bestaande maatregelen blijven

De maatregelen waarmee wij al werken, blijven van kracht. Zo vragen we iedereen zich aan de afspraken te houden als kom met maar 1 begeleider per kindhoud afstandkom op tijd en draag een mondkapje. Ook hebben we onze dienstverlening aangepast. Over beide onderwerpen maakten we pagina’s op onze website voor ouders en verzorgers, centrumvoorjeugdengezin.nl:

Meer (beeld)bellen en extra aandacht voor maatregelen op locatie

Naast deze bestaande maatregelen, gaan we vanaf nu nog meer (beeld)bellen met onze klanten. Is een afspraak op locatie nodig, dan kunnen we daar het contact zo kort mogelijk houden. Op alle CJG-locaties hebben wij extra aandacht voor wat we hebben afgesproken. Komt iemand bijvoorbeeld toch met 2 begeleiders of weigert iemand een mondkapje te dragen? Dan kunnen we de afspraak helaas niet laten doorgaan.

Contact met onze ketenpartners

Het contact met onze ketenpartners blijft zoveel mogelijk telefonisch of via beeldbellen. Nu de scholen weer sluiten, gaan de afspraken ook daar digitaal. Denk aan het contactmoment in de tweede klas van het voortgezet onderwijs.

Meer informatie of contact?

We roepen onze klanten op om contact met ons te blijven zoeken. Ook, of misschien wel juist tijdens deze lockdown kunnen de ouders en verzorgers in de regio Rotterdam-Rijnmond ons alles vragen over opvoeden, opgroeien en de gezondheid van hun kind. We zijn er voor ze en denken graag met hen mee. Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen we je naar rijksoverheid.nl.

Vind je de informatie op deze pagina interessant?

Heb je een vraag aan ons? Geef dan je mailadres en/of telefoonnummer door zodat we met jou in contact kunnen komen.