Coronavirus en onze dienstverlening

Onze dienstverlening passen wij tijdelijk aan. Lees er alles over op onze website voor ouders: coronavirus en onze dienstverlening. Of lees het bericht voor professionals: aangepaste dienstverlening door coronavirus.

1 CJG, 4 websites

Ben jij ouder, verzorger, jongere of professional?

Informatie voor ouders

centrumvoorjeugdengezin.nl

Organisatiewebsite voor professionals

cjgrijnmond.nl

Website over vaccinaties

eenprikzogepiept.nl

Persoonlijke omgeving voor ouders

cjgouderportaal.nl

Metamorfose voor eenprikzogepiept.nl

De website van de campagne ‘Een prik? Zo gepiept!’ heeft een ware metamorfose ondergaan. De pagina’s zijn overzichtelijk en aantrekkelijk ingericht voor ouders, kinderen, jongeren én professionals.

We deelden de informatie overzichtelijk in met aparte pagina’s voor kinderen, jongeren en ouders. We tonen de data waarop wij vaccinatiedagen organiseren, een postcodescanner laat zien welke priklocatie het dichtstbij is en we vertellen meer over de 12 ziekten waartegen ouders hun kind gratis kunnen beschermen. Ook maakten we verschillende YouTubefilmpjes.

Informatie voor huisartsen

Soms verwijzen wij naar de huisarts, bijvoorbeeld als ouders kiezen voor een ander vaccin dan beschikbaar is gesteld in het Rijksvaccinatieprogramma. We maakten daarom een speciale pagina voor huisartsen, met daarop onder meer informatie over het maken van een vaccinatieschema, een overzicht van RVP-vaccins en een selectie van vaccinatie-uitgangspunten.

Neem een kijkje!

Natuurlijk geven we ook uitgebreid informatie over het Rijksvaccinatieprogramma, de vaccinaties en beantwoorden we de vragen die wij het vaakst krijgen. Maar dat is nog niet alles. Benieuwd wat je allemaal nog meer op onze vernieuwde website vindt? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze vernieuwde website!

Bekijk Eenprikzogepiept.nl

Vind je de informatie op deze pagina interessant?

Heb je een vraag aan ons? Geef dan je mailadres en/of telefoonnummer door zodat we met jou in contact kunnen komen.