Extra nieuwsbrief: CJG Rijnmond en het coronavirus

Wij hebben een extra nieuwsbrief verstuurd naar onze geabonneerden. Een special, over onze aangepaste dienstverlening naar aanleiding van het coronavirus.

Aangepaste dienstverlening in het kort

Voorlopig gaan de inloopspreekuren op onze CJG-locaties niet door. Dit geldt ook voor onze themabijeenkomsten. De inloopspreekuren waar vrouwen die 22 weken of langer zwanger zijn een vaccinatie tegen kinkhoest kunnen halen, gaan wél door.

Onze vaccinatiedagen stellen wij in elk geval uit tot na de zomervakantie. Dit vormt geen bezwaar voor de bescherming tegen de infectieziekten difterie, tetanus en polio (DTP), bof, mazelen en rodehond (BMR) en het humaan papillomavirus (HPV). Wie nu was uitgenodigd, krijgt voor onze vaccinatiedagen in het najaar opnieuw een uitnodiging.

Voor de vaccinatie tegen meningokokkenziekte typen A, C, W en Y zoeken wij naar een manier waarop wij deze toch kunnen aanbieden vóór 1 juli 2020. Meningokokkenziekte type W circuleert namelijk nog steeds, waardoor wij hiertegen bij voorkeur voor de zomervakantie vaccineren.
Meer weten? Je leest de hele nieuwsbrief hier.

Eerdere uitgaven gemist? Bekijk dan het archief.

Aanmelden? Dat kan hier.

Vind je de informatie op deze pagina interessant?

Heb je een vraag aan ons? Geef dan je mailadres en/of telefoonnummer door zodat we met jou in contact kunnen komen.