Themakrant GROEI! huis aan huis verspreid

Na het succes van de eerste editie, maakten wij opnieuw een themakrant. Onze CJG-krant GROEI! wordt in de Week van de Opvoeding, vanaf maandag 7 oktober, huis aan huis bezorgd in ons werkgebied. We gaven de krant deze keer het thema Geen vraag is ons te gek mee. Hiermee benadrukken wij het laagdrempelige karakter van onze jeugdgezondheidszorg.

Ziekmelden, te laat komen? Het is niet altijd wat het lijkt

Uitgangspunt voor de krant waren de vragen die wij geregeld krijgen. Niet alleen geven wij bijvoorbeeld antwoord op 5 vragen over vaccineren, ook delen meerdere ouders hun persoonlijke verhaal met ons. Zo vertelt Wendy over de strijd met haar puberdochter en Farid over zijn baby die al na 29 weken zwangerschap werd geboren. Martijn vertelt over zijn dubbelrol bij het CJG: professioneel als manager Jeugd en Gezin én klant als vader van 3 kinderen. In 4 portretten beschrijven onze professionals een werksituatie die ze is bijgebleven, zoals jeugdarts Siobia die bij een 10-jarige jongen zag dat lichamelijke klachten niet altijd een medische oorzaak hebben.

14 gemeenten, 510.999 kranten

Onze themakrant wordt uitgegeven door ETT Media. Verspreid over de 14 gemeenten in ons werkgebied, worden 510.999 kranten huis aan huis bezorgd: een eigen, plaatselijke variant voor elke gemeente, waarin de lokale CJG-manager vertelt over zijn of haar CJG-locatie.

Papier en digitaal

GROEI! wordt huis aan huis verspreid, er liggen exemplaren bij elke CJG-locatie en onze professionals delen de krant met hun netwerk. Of bekijk de krant digitaal!

Vind je de informatie op deze pagina interessant?

Heb je een vraag aan ons? Geef dan je mailadres en/of telefoonnummer door zodat we met jou in contact kunnen komen.