Coronavirus en onze dienstverlening

Onze dienstverlening passen wij tijdelijk aan. Lees er alles over op onze website voor ouders: coronavirus en onze dienstverlening. Of lees het bericht voor professionals: aangepaste dienstverlening door coronavirus.

1 CJG, 4 websites

Ben jij ouder, verzorger, jongere of professional?

Informatie voor ouders

centrumvoorjeugdengezin.nl

Organisatiewebsite voor professionals

cjgrijnmond.nl

Website over vaccinaties

eenprikzogepiept.nl

Persoonlijke omgeving voor ouders

cjgouderportaal.nl

Vlog Minke en Esther: verpleegkundig leiderschap

Eerder deze maand verscheen het boek Verpleegkundig leiderschap en de bijbehorende website. Jeugdverpleegkundigen Esther Spans en Minke Vellinga volgen het leertraject Ambassadeurs voor Jeugdverpleegkundigen en lichten in een vlog toe wat verpleegkundig leiderschap voor hun betekent.

In het boek en op de website worden 4 domeinen onderscheiden: klinisch leiderschap, professioneel leiderschap, leiderschap op organisatorisch en systeem niveau en verpleegkundig leiderschap in politiek en beleid. Voor de website www.verpleegkundigleiderschap.nu werden Minke en Esther gevraagd om een vlog op te nemen waarin zij vertellen over verpleegkundig leiderschap. Esther: ‘Bij mij komen de termen, inspireren, verbinden en dienen naar boven.’ Minke vult aan: ‘En enthousiast zijn over je vak, beroepstrots en ontwikkeling. Dat moet je uitdragen naar zowel je netwerk als ouders en andere verpleegkundigen’.

Volg ons!
Bekijk hieronder de vlog van Esther en Minke. Ben je benieuwd naar meer? Regelmatig vloggen Esther en Minke over hun leertraject Ambassadeurs voor jeugdverpleegkundigen en andere interessante onderwerpen rondom het vakgebied jeugdverpleegkundige. Volg @CJGRijnmond, @SpansEsther en @MinkeAV op Twitter of zoek op #JVambassadeur.

Vind je de informatie op deze pagina interessant?

Heb je een vraag aan ons? Geef dan je mailadres en/of telefoonnummer door zodat we met jou in contact kunnen komen.