CJG Rijnmond tekent intentieverklaring 100 van Sander

CJG Rijnmond heeft een intentieverklaring getekend met de 100 van Sander. Daarmee spreken wij de intentie uit ons sterk maken om mensen voor wie het extra lastig is om aan werk te komen aan een baan te helpen.

Bij de ondertekening was wethouder Moti (digitaal) aanwezig. Wij zijn trots om één van ‘de 100 van Sander’ te zijn en zo bij te kunnen dragen aan een inclusieve arbeidsmarkt.

De 100 van Sander

In de regio Rijnmond zitten zo’n 70.000 mensen zonder werk, waarvan een groot deel extra hulp nodig heeft om aan een baan te komen. Denk hierbij aan mensen met een fysieke beperking, chronische ziekte of taalachterstand. Maar ook alleenstaande ouders of mensen die al een lange tijd niet meer gewerkt hebben.

Televisiemaker en bekende Rotterdammer Sander de Kramer gaat samen met WSP Rijnmond de uitdaging aan om binnen een half jaar in de regio Rijnmond minstens 100 werkgevers met een sociaal hart te vinden. Het doel is om mensen die langer dan 3 maanden zonder werk zitten, aan een baan te helpen. Lees meer over dit initiatief op de website van de 100 van Sander.

Vind je de informatie op deze pagina interessant?

Heb je een vraag aan ons? Geef dan je mailadres en/of telefoonnummer door zodat we met jou in contact kunnen komen.