Nieuws

De vaccinatiedagen kom er weer aan!

DTP en BMR De 9-jarige kinderen krijgen tijdens deze vaccinatiemiddag de prik tegen difterie, tetanus, polio (DTP) en bof, mazelen en rodehond (BMR). Deze vaccinaties zijn de laatsten van een serie die is gestart op babyleeftijd. De eerdere prikken kregen de kinderen tijdens de bezoeken aan het consultatiebureau, dat onderdeel is van het CJG. HPV  […]

Lees verder

Oudere Berichten

CJG in het nieuws

Een op de vijf kleuters uit groep 2 heeft het afgelopen schooljaar in de Rotterdamse regio nog geen consult bij de jeugdarts gehad. De 2.600 kinderen die niet aan de beurt zijn geweest, hebben komende maanden in groep 3 alsnog een afspraak. Oorzaak van dit uitstel voor deze groep is het tekort aan jeugdartsen. Over dit […]

Lees verder
Nieuwsbrief #15

Onze 15e nieuwsbrief, van juli 2019, is verstuurd. We schrijven erin onder meer over onze weg naar een flexibele, passende dienstverlening.

Lees verder
Jeugdarts Cissy vertelt: 41 jaar carrière

Jeugdarts Cissy Siebel gaat na 41 werkjaren in de jeugdgezondheidszorg met pensioen. Zij maakte de enorme groei in de JGZ mee en vertelt over haar carrière: waar ze trots op is en wat werken bij het CJG zo mooi maakt.

Lees verder
Metamorfose voor eenprikzogepiept.nl

De website van de campagne ‘Een prik? Zo gepiept!’ heeft een ware metamorfose ondergaan. De pagina’s zijn overzichtelijk en aantrekkelijk ingericht voor ouders, kinderen, jongeren én professionals.

Lees verder
CJG Rijnmond opnieuw HKZ-gecertificeerd

CJG Rijnmond voldoet opnieuw aan de kwaliteitsnormen van HKZ, de Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Na een audit door KIWA ontvingen wij in juni opnieuw het HKZ-certificaat, met complimenten en een paar aandachtspunten.

Lees verder
Vorige123Volgende