Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Nieuws

Oudere Berichten

AD interviewt gepensioneerd jeugdarts Cissy

Onze oud-jeugdarts Cissy ging in 2019 met pensioen. Toch aarzelde ze geen moment toen ze werd benaderd om op de coronapriklocatie op Rotterdam-Airport aan de slag te gaan. Niet alleen wij, ook het AD interviewde haar.

Lees verder
Nieuwe VWS-campagne zet in op mamaliefde en papaliefde

Staatssecretaris Paul Blokhuis van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport lanceerde dinsdag 9 februari de campagne Mamaliefde en Papaliefde is. Deze campagne komt vanuit het programma Kansrijke Start, waarvan wij ook deel uitmaken. De campagne richt zich op aanstaande ouders in een kwetsbare situatie. Het doel? Verlagen van de drempel voor ouders om met […]

Lees verder
Geen vaccinatiedagen, wél bescherming tegen meningokokkenziekte en HPV

De prikken van het Rijksvaccinatieprogramma blijven belangrijk. Ze beschermen kinderen tegen ernstige infectieziekten. Door het coronavirus organiseren wij geen vaccinatiedagen. Als alternatief daarvoor nodigen wij tussen nu en mei 2021 alle 13.185 14-jarigen uit ons werkgebied uit om de prik tegen de meningokokkenziekte te komen halen op een CJG-locatie. Daarnaast nodigen wij tussen nu en augustus 2021 alle tienermeisjes uit die nog geen HPV-prik, of niet alle, hebben gehad.

Lees verder
Vorige123Volgende