Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Nieuws

eindejaarsgroet

Eerder gesloten tijdens de feestdagen

Onze CJG-locaties zijn op donderdag 24 december (kerstavond) en op donderdag 31 december (oudejaarsdag) vanaf 16.00 uur gesloten. Wij wensen jou en je naasten fijne feestdagen en een positief nieuw jaar toe met veel lichtpuntjes. Ook in 2021 willen wij er samen voor zorgen dat alle kinderen gezond en veilig op kunnen groeien!

Lees verder

Oudere Berichten

Dit betekent de lockdown voor onze dienstverlening

‘Hoe minder contacten, hoe beter. We moeten er nu alles aan doen’. Dit zei premier Rutte tijdens zijn toespraak maandagavond 14 december. De lockdown waarmee we nu te maken hebben, heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening. Je leest erover in dit nieuwsbericht.

Lees verder
Meer dan 5000 Sinterklaascadeautjes voor kinderen in Rotterdam

Voor sommige kinderen is het niet vanzelfsprekend om cadeautjes te krijgen tijdens Sinterklaas. Daarom worden er dit jaar 200 verhuisdozen met speelgoed verspreid onder gezinnen met een krappe portemonnee. In totaal worden er meer dan 5000 cadeautjes uitgedeeld. Dit doen wij samen met Toys ‘n Wrap en meer dan 30 netwerkpartners.

Lees verder
Pilot 24/7 bereikbaarheid afgerond

Eerder dit jaar startten wij met de pilot 24/7 bereikbaarheid jeugdgezondheidszorg. Ouders, verzorgers en jongeren konden 6 maanden lang ook buiten kantoortijden bij ons terecht met al hun opvoedvragen. Hoewel we tevreden zijn met de resultaten, is het op dit moment (nog) niet mogelijk deze dienstverlening voort te zetten.

Lees verder
Vorige123Volgende