Vragen over opgroeien en opvoeden? Vind de antwoorden bij jouw CJG Vind mijn CJG Sluiten

Nieuws

Jeugdarts Cissy vertelt: 41 jaar carrière

Jeugdarts Cissy Siebel gaat na 41 werkjaren in de jeugdgezondheidszorg met pensioen. Zij maakte de enorme groei in de JGZ mee en vertelt over haar carrière: waar ze trots op is en wat werken bij het CJG zo mooi maakt.

Lees verder

Oudere Berichten

Metamorfose voor eenprikzogepiept.nl

De website van de campagne ‘Een prik? Zo gepiept!’ heeft een ware metamorfose ondergaan. De pagina’s zijn overzichtelijk en aantrekkelijk ingericht voor ouders, kinderen, jongeren én professionals.

Lees verder
CJG Rijnmond opnieuw HKZ-gecertificeerd

CJG Rijnmond voldoet opnieuw aan de kwaliteitsnormen van HKZ, de Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Na een audit door KIWA ontvingen wij in juni opnieuw het HKZ-certificaat, met complimenten en een paar aandachtspunten.

Lees verder
Moeders (van moeders)

Bestuursvoorzitter Hans Butselaar schreef dit blog over moeder(s) speciaal voor Moederdag. Over een consult op het CJG, met kind, moeder én oma.

Lees verder
Praten met een brugklasser: laatste blog

Voordat de jeugdverpleegkundigen in gesprek gaan met brugklassers, wordt er klassikaal een vragenlijst afgenomen. Sommige kinderen vertellen alles, anderen niets. Met dit blog sluit Tita van der Pot haar reeks Praten met een brugklasser af.

Lees verder
Online jaarverslag 2018

Wij blikken in een nieuwe vorm terug op het jaar 2018; het is in beeld gebracht met een illustratie. In één oogopslag toont het de hoofdpunten, waarna je kunt doorklikken voor een nadere toelichting.  

Lees verder
Vorige123Volgende