Onze vernieuwde website is deze week live gegaan. Het kan zijn dat nog niet alles perfect werkt. We werken hard om alles snel in orde te maken.
Elke dag zetten onze professionals zich in om gezinnen te ondersteunen met opvoeden en opgroeien. Of we dat goed doen, hangt vooral af van hoe tevreden jij bent.
Ben je blij met de manier waarop we je helpen? Vertel het ons, dan gaan we graag op dezelfde manier door. Heb je ideeën voor hoe het beter kan? Deel ze met ons, dan kunnen we ermee aan de slag. Toch gaat er soms iets mis. Ben je niet tevreden? Bijvoorbeeld omdat je lang moest wachten, iemand moeilijk kon bereiken of vindt dat je niet netjes bent behandeld? Dan doen we er alles aan om dat te veranderen. Met jouw idee, compliment of klacht kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening verbeteren.
Het is altijd fijn als iemand laat weten dat hij je waardeert. Dat vinden onze professionals ook! Dus ook als je heel blij was met de manier waarop je bent geholpen, willen we dat graag horen. We kunnen deze werkwijze dan voortzetten of misschien wel uitbreiden. Laat dus vooral een recensie achter op Google voor jouw CJG-locatie, of deel je compliment met ons via het klanttevredenheidsonderzoek.
Ben je tevreden over onze dienstverlening, maar heb je een idee voor hoe het nóg beter kan? Bijvoorbeeld met een nieuwe technologie die ons kan helpen, of ‘gewoon’ meer gezelligheid in de wachtkamer? We staan open voor jouw frisse blik en suggesties. Samen zorgen we ervoor dat iedereen het contact zo prettig mogelijk ervaart. Maar ook als je juist heel blij was met de manier waarop we je hielpen, vinden we dat fijn om te horen. Je kunt je feedback hieronder kwijt. Wil je een officiële klacht indienen? Die mogelijkheid bieden we je ook onderaan deze pagina.
Een handige manier om ons te laten weten wat je van onze jeugdgezondheidszorg vindt, is het klanttevredenheidsonderzoek (KTO). Hiermee vragen wij minimaal 1 keer per jaar je mening over onze dienstverlening, tot je kind 12 jaar is. In het onderzoek kun je bijvoorbeeld aangeven hoe goed de bereikbaarheid was van het CJG in dat jaar, of je prettig bent geholpen én of we jouw hulpvragen goed hebben opgelost. Het klanttevredenheidsonderzoek biedt ook ruimte voor persoonlijke complimenten, ideeën of opmerkingen.
Als je ontevreden bent, hoef je niet met dat gevoel te blijven rondlopen. Een gesprek met de betreffende professional of de leidinggevende werkt vaak verhelderend. Bovendien zorgt dit meestal voor een snelle oplossing waarmee iedereen tevreden is. Dien je toch liever een klacht in? Vul dan het klachtenformulier in of lees eerst onze klachtenregeling.
Twijfel je of het indienen van een klacht de juiste stap is, vind je het moeilijk om een klachtgesprek aan te gaan, of ben je niet tevreden met het gesprek dat je hebt gehad? Dan kan onze klachtenfunctionaris Helma je helpen. Zij geeft informatie en advies over het indienen van een klacht. Zij kan je helpen bij het formuleren van je klacht, contact leggen en bemiddelen én adviseren dat jouw klacht op de juiste plek terechtkomt. Het overleg met onze klachtenfunctionaris is gratis en vrijblijvend: zij onderneemt alleen actie wanneer jij daar toestemming voor geeft.
Woon je in de regio Rotterdam-Rijnmond? Dan kun je vrijblijvend met je vragen bij Helma terecht. Je kunt haar bellen via telefoonnummer 06 - 13 02 87 46.
In onderstaand formulier kun je je klacht aan ons doorgeven. Wij nemen deze dan in behandeling.
Jouw klacht wordt vertrouwelijk behandeld en komt niet in het zorgdossier van je kind.
Na het indienen van een klacht ontvang je altijd een schriftelijke (of digitale) ontvangstbevestiging.
Binnen 5 werkdagen neemt de manager van de CJG-locatie contact met je op.
Normaal gesproken handelen we een klacht binnen 6 weken af. Vinden we binnen die periode geen passende oplossing, dan kan de afhandeling met maximaal 4 weken worden verlengd.
Lukt het niet jouw klacht op te lossen? Dan geeft de raad van bestuur een eindoordeel. Zowel jij als de raad van bestuur kunnen daarbij advies vragen bij de onafhankelijke Klachtencommissie Rijnmond.
Voor werknemers en organisaties met een contractuele relatie, is een meldings- en klokkenluidersregeling beschikbaar. In dit document staat beschreven hoe zij een (vermoeden van een) misstand kunnen melden.